Over Fidoucia

Met de glimlach

Op 1 februari 2008 ging lingeriewinkel Fidoucia open. De naam is een combinatie van het Italiaanse fiducia (vertrouwen) en het Franse douce (zacht). “We hebben absoluut geen gewone lingeriezaak. Fidoucia is een huis met stijl, warmte, discretie, ruimte, vakkennis, gezelligheid en sfeer. Bij ons krijgen de klanten stijladvies. Zo past onder en boven perfect bij elkaar, en zit alles als gegoten. Ook over de keuze van de merken hebben we lang nagedacht. We zijn dan ook bijzonder trots op onze winkel.”

Ruime pashokjes

Wat vinden mannen en vrouwen belangrijk bij het shoppen? Dat was het uitgangspunt van Fidoucia. U geniet van een gemakkelijk bereikbaar toplocatie vlak bij een verkeersader, ruime parkeerplaats voor de deur, flexibele openingsuren, een gezellige sfeer en heel grote pashokken. En duurt het wachten voor uw partner té lang? Dan serveren we u een lekker kopje koffie in de zithoek. Voor de kinderen is de speelkoffer een avontuurlijke belevenis.

Handige openingsuren

Niets zo vervelend als voor gesloten deuren staan. Want lingerie kopen bij Fidoucia moet een aangename belevenis zijn. Stress, haast en andere ongemakken zijn uit den boze. U neemt de tijd om uzelf te verwennen. We nemen dan ook graag de tijd voor u. Voor een gezellig praatje, een lekker kopje koffie én het juiste advies. Daarom beslisten we om de openingsuren heel flexibel te maken. We ontvangen u graag op afspraak, of op maandag van 14 tot 17 uur,  dinsdag tot donderdag van 11 tot 18 uur, vrijdag van 10 tot 19 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur. Zo vindt u altijd een gaatje in uw agenda om eens langs te komen!